ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ

 Λίγο πριν την φθινοπωρινή-χειμερινή περίοδο έχουμε σε προσφορά δύο υβριδικά μονωτικά σε καταπληκτικές τιμές μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

 


Για την μόνωση της ταράτσας και όχι μόνο προσφέρουμε το MONO STOP PU HYBRIDαπο την Αρχική τιμή των 49ευρώ στα 44ευρώ και το SMART PU HYBRID από 52 ευρώ σε 49 ευρώ!

Το MONO STOP PU HYBRID είναι ένα προϊόν νέας τεχνολογίας υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, βάσεως ακρυλικής πολυουρεθάνης νερού. Η ελαστικότητά του το κάνει ιδανικό για μονώσεις ταρατσών καθώς σχηματίζει μια αδιαπέραστη μεμβράνη για την υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά, και προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες (-18°C έως και 100°C χωρίς αλλοίωση ιδιοτήτων). Χάρη στην ειδική του σύσταση, έχει υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία της ταράτσας και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.
 
 Το SMART PU HYBRID είναι υβριδικό (ακρυλικής πολυουρεθάνης) νέας τεχνολογίας επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανωτικό. Είναι ιδανικό για ταράτσες, υδρορροές, ζαρντινιέρες, αρδευτικά κανάλια κτλ. Σχηματίζει μια 100% αδιαπέραστη στην υγρασία ελαστική μεμβράνη, προσφέροντας κορυφαία προστασία από τα λιμνάζοντα νερά. Εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση, γεφυρώνει ρωγμές και αρμούς και αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες από -20 έως 80°C. Σκληραίνει και αποκτά γρήγορα βατότητα, χωρίς να κολλάει, εμποδίζοντας την επικάθηση ρύπων. Έχει υψηλή ανακλαστικότητα και συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας για ψύξη.

Σχόλια