Σειρά SMART από την ER-LAC

 Στο κατάστημά μας σας παρουσιάζουμε τρία νέα προϊόντα της σειράς SMART από την ER-LAC σε προνομιακές τιμές.

 

Το SMART-PLAST ECO είναι άοσμο οικολογικό χρώμα για εσωτερική χρήση. Είναι πιστοποιημένο από τον ΑΣΑΟΣ σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ε.Ε. Η ειδική πρωτοποριακή του σύνθεση δε ρυπαίνει το περιβάλλον και παρέχει προστασία στο χρήστη. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τσιμέντο, γυψοσανίδες, κ.α. Είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια, νοσοκομεία σχολεία και παιδικούς σταθμούς αλλά και γενικά για όλους τους εσωτερικούς χώρους. Έχει πολύ καλές αντοχές σε δύσκολες συνθήκες, εξαιρετική λευκότητα και πολύ μεγάλη καλυπτικότητα (11-12 m2/l). Καθαρίζεται εύκολα και παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές στο πλύσιμο ακόμα και σε πλύσιμο με βούρτσα (EN 13300 / EN ISO 11998).

  Το SMART ACRYL είναι χρώμα ακρυλικής βάσης για χρωματισμό και προστασία κυρίως εξωτερικών επιφανειών των οικοδομών, με πολύ καλές αντοχές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είναι κατάλληλο για όλες τις εξωτερικές επιφάνειες από τσιμέντο, μπετόν σοβά, γυψοσανίδες κ.α. και ιδιαίτερα για τον χρωματισμό επιφανειών από γυμνό μπετόν. Ξεχωρίζει για τη δυνατότητα του να συνδυάζει εξαιρετικές ιδιότητες με ελκυστική τιμή. Παρουσιάζει επίσης άριστη πρόσφυση και μεγάλη αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες, ευκολία στην εφαρμογή και μεγάλη καλυπτικότητα.


 Το SMART PU HYBRID είναι υβριδικό (ακρυλικής πολυουρεθάνης) νέας τεχνολογίας επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανωτικό. Είναι ιδανικό για ταράτσες, υδρορροές, ζαρντινιέρες, αρδευτικά κανάλια κτλ. Σχηματίζει μια 100% αδιαπέραστη στην υγρασία ελαστική μεμβράνη, προσφέροντας κορυφαία προστασία από τα λιμνάζοντα νερά. Εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση, γεφυρώνει ρωγμές και αρμούς και αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες από -20 έως 80°C. Σκληραίνει και αποκτά γρήγορα βατότητα, χωρίς να κολλάει, εμποδίζοντας την επικάθηση ρύπων. Έχει υψηλή ανακλαστικότητα και συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας για ψύξη.

Σχόλια