Χρώμα Κιμωλίας Χρωμοδομή

Θέλετε να κάνετε όμορφες δημιουργίες ; να αλλάξουν όψη τα παλαιότερα έπιπλα και όχι μόνο; Τότε εφαρμόστε χρώμα κιμωλίας για όμορφα αποτελέσματα.

Υδατοδιαλυτό, διακοσμητικό, εύχρηστο χρώμα κιμωλίας με υπέροχο ματ αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται προεργασία της επιφάνειας. Ιδανικό για αναπαλαίωση και διακόσμηση ξύλινων επίπλων. Στεγνώνει γρήγορα και διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις από το σύστημα χρωματισμού της Chromodomi.

 AΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διατίθεται σε λευκό και 2 βάσεις του συστήματος χρωματισμού, καθώς χρωματίζεται σε 15 επιλεγμένες αποχρώσεις

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 375ml, 750ml


 

 Για μεγαλύτερη προστασία των έργων σας εφαρμόστε βερνίκι ή κερί

Υδατοδιαλυτό βερνίκι ακρυλικής βάσης, ιδανικό για τη στεγανοποίηση και προστασία των βαμμένων επιφανειών με χρώμα κιμωλίας. Προστατεύει από την υγρασία, την καθημερινή φθορά και πλένεται με σαπούνι και νερό. Έχει εξαιρετικό άπλωμα και μεγάλη αντοχή.

AΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διατίθεται σε διάφανο και χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού σε 4 αποχρώσεις 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 375ml


Αποτελεί προστατευτικό στρώμα των χρωμάτων κιμωλίας, λόγω της μεγάλης απορροφητικότητας που παρουσιάζουν. Το κερί προστατεύει πλήρως την επιφάνεια και αφήνει ένα σατινέ φινίρισμα.

AΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διατίθεται σε διάφανο και χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού καθώς χρωματίζεται σε 4 επιλεγμένες αποχρώσεις 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 180ml


 

Σχόλια