EASY MAX METALLIC & GLITTER

Για όσους επιθυμούν να αλλάξουν εμφάνιση σε αντικείμενα αγαπημένα, έχουν τώρα τη δυνατότητα με την νέα σειρά σπρέι της COSMOS LAC  EASY MAX METALLIC & GLITTER να το κάνουν πολύ εύκολα και με χαμηλό κόστος. Δεν αφήνει δαχτυλιές όταν το αγγίζουμε. Μετατρέπει όλες τις επιφάνειες σε ρετρό.μεταλλικές αποχρώσεις. Έχει σατινέ φινίρισμα και είναι ιδανικό γα κάθε διακοσμητική χρήση.

Το σπρέι μετάλλου EASY MAX  είναι ίσως το μοναδικό που μετατρέπει όλες τις επιφάνειες σε ρετρό. Μεταλλικό, ταχυστέγνωτο χρώμα για διακόσμηση με άπειρες εφαρμογές. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Το Easy Max Metallic είναι κατάλληλο για χρήση σε  μεταλλικές, γυάλινες, κεραμικές και τις περισσότερες πλαστικές επιφάνειες . Μετά από την εφαρμογή μην τρίβετε ή χαράζετε την επιφάνεια.
Η πρώτη do it your self σειρά μεταλλικών χρωμάτων που ταιριάζει ιδανικά σε αντικείμενα που θέλουμε να εφαρμόζουμε με χρώματα κιμωλίας.
σε αποχρώσεις BRONZE, SILVER, COOPER
Σπρέι Glitter EASY MAX  με μοναδική σύνθεση που δεν στομώνει και καλύπτει με ένα χέρι, χωρίς αστάρι. Ταχυστέγνωτο, κατάλληλο για διακόσμηση σε μέταλλο, πλαστικό, ξύλο, σκληρό χαρτί, και γυαλί.  Για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Σχόλια