MONO STOP PU HYBRID

Η πρόληψη είναι πολύ καλύτερη από την επισκευή. Λίγο πριν τη χειμερινή περίοδο καλό είναι να γίνεται μόνωση στις ταράτσες των οικιών και όπου αλλού χρειάζεται για να αποφεύγονται μεγαλύτερες καταστροφές και περισσότερα έξοδα για την επισκευή τους. Για την μόνωση της ταράτσας και όχι μόνο προσφέρουμε το MONO STOP PU HYBRID
Είναι ένα προϊόν νέας τεχνολογίας υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, βάσεως ακρυλικής πολυουρεθάνης νερού. Η ελαστικότητά του το κάνει ιδανικό για μονώσεις ταρατσών καθώς σχηματίζει μια αδιαπέραστη μεμβράνη για την υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά, και προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες (-18°C έως και 100°C χωρίς αλλοίωση ιδιοτήτων). Χάρη στην ειδική του σύσταση, έχει υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία της ταράτσας και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
- Για να εξασφαλιστεί η σωστή πρόσφυση του χρώματος πρέπει η υπό βαφή επιφάνεια να καθαριστεί από σκόνες, λίπη, λάδια, ξεφλουδισμένα παλαιά χρώματα, σκουρίες, υπόλοιπα μούχλας ή υγρασίας.
- Ασταρώστε με το αντίστοιχο προτεινόμενο αστάρι του προϊόντος. (αστάρι νεφτιού)
- Εφαρμόστε το προϊόν σε 2 ή 3 επιστρώσεις (αφού προηγουμένως το ανακατέψετε καλά) οι οποίες πρέπει να απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 4 ώρες.
- Θα πρέπει να μην βραχεί για τουλάχιστον 24 ώρες μετά την επάλειψη.
- Το προϊον αποκτά όλες τις μηχανικές του αντοχές μετά από 20 - 30 μέρ

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Αποφύγετε την εφαρμογή του προϊόντος σε θερμοκρασία κάτω από 6°C και πάνω από 40°C και ὀταν η σχετική υγρασία είναι μεγαλύτερη από 80%. Αντίξοες συνθήκες κατά την εφαρμογή μπορούν να αλλοιώσουν τις τελικές ιδιότητες του χρώματος.
Προσφορά: στα 8 δοχεία 10lt  5% έκπτωση

Σχόλια