Καθαριστικά Μαρμάρων

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα είναι η σκουριά και οι άλλες βρωμιές που βλέπουμε ιδιαίτερα το καλοκαίρι με το συχνότερο πότισμα των γλαστρών στο μπαλκόνι μας αλλά και οπουδήποτε αλλού έχουμε μαρμάρινη επιφάνεια ή μωσαϊκό. Μια εύκολη και οικονομική λύση είναι τα ειδικά καθαριστικά. στο κατάστημά μας προσφέρουμε δύο ισχυρά καθαριστικά. Το 2002 για Αγυάλιστα μάρμαρα και μωσαϊκά και το Colour Marble για γυαλισμένα.
Νο 2002: Ισχυρό όξινο καθαριστικό για αγυάλιστα μάρμαρα και μωσαϊκά. Αφαιρεί εύκολα λεκέδες όπως σκουριές από γλάστρες, κάγκελα, λίπη, λάδια, άλατα, καφέ, μελάνια, καπνιά, ρύπους κασαερίων, και κατοικιδίων και επαναφέρει την επιφάνεια στην αρχική της μορφή.

Colour Marble: Υγρό καθαρισμού με ουδέτερο PH για καθημερινή χρήση σε γυαλισμένα μάρμαρα, μωσαϊκά, γρανίτες και πλακάκια. Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες όπως λάσπες, λίπη, λάδια, άλατα, καφέ, μελάνια, καπνιά, ρύπους κασαερίων κ.α. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα ενώ αφήνει ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί. Δεν αλλοιώνει την γυαλάδα της επιφάνειας.


Σχόλια